Jump to content
Shelby

Mute be reasono

Recommended Posts

Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? -VIMO.lt 1v1
Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - Rarr
Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Tiesiog su draugu atėjom ramiai pažaist ir pradėjo stumt ta prsm ant draugo t.t jis pradėjo atgal poto padėjau aš kažkiek gavau mute poto drauga užmutino ir kažka dar lyg tiksliai nepamenu

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Demo peržiūrėjus - galiu sakyti, kad visgi ne tame map'e viskas prasidėjo? Ar aš klystu ? Vos tik prasidėjus map'ui jau vienas ant kito stumiat, sako atėjot ramiai pažaisti 😄 Jeigu atėjai ramiai pažaisti, tai užsimutini ir žaidi ramiai? Rarr už provokavimą gaus įspėjimą, mute 3d, o Jūs irgi gaunat/pratesiu mute, t.y Shelby, CupiK ir Kawaiii. 

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

😄 Ramiai pazaisti, ateinu i serva tas jo draugelis stumia ant Justino visi girdejo, galvojau siaip peza tai neimu i galva, poto ir man kazka jis ten sakyt bande, neslepsiu visada pries mutindamas duosiu spaudimo, suprantu kad pats kartais saiko nejauciu bet nereiskia kad nesugebu nerekt i mikrofona to paties per tapati kaip tie du tamstos, pasikoliojai ir uztenka as nematau problemos visiem linksma paklausyt pazvengt, niekas nebutu nieko mutines tokiu atveju, vienas per kita jie ten rekt bande ir tiek o mano diskusija pagrinde buvo su kawai nes pacas labai nepatenkintas kazkuo Justino zaidimo stilium buvo 😄 ir aplamai juo asmenybe, pries man ateinant i serva 1 mapas pries viska kas buvo gali paziuret kad pats tas svirpalas ten negatyva skleist pirmas pradejo, bet man tai realiai jokio skirtumo visi pazvengem ir tiek, o cia del 30 minuciu mutes kad nebeklyktu nes visiem jau atsibode buvo 😄 i forumus eit ir verkt juokingai atrodo tsg.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...